Achtergrond om de custom css te laten werken NIET VERWIJDEREN

Leningen

 • Starterslening

  Voor starters op de huizenmarkt kan het lastig zijn een passende woning te kopen. Wij willen de doelgroep starters ondersteunen door het verstrekken van een starterslening voor de aankoop van een bestaande woning. De Starterslening is een aanvullende lening bovenop de gewone (eerste) hypotheek.

 • Duurzaamheidslening voor particulieren

  De Duurzaamheidslening is bedoeld voor particuliere woningeigenaren die tegen een lage rente geld willen lenen om te investeren in het opwekken van duurzame energie.

 • Blijverslening

  Veel inwoners willen het liefst zo lang mogelijk in hun eigen woning blijven wonen. Met woningaanpassingen kan dit comfortabeler, veiliger en dus ook langer. Met een blijverslening is het mogelijk om tegen een aantrekkelijk tarief een lening te verstrekken voor het aanpassen van de woning.

 • Stimuleringslening voor bedrijven en instellingen 2016

 • Asbestlening

  Er zijn al veel bedrijven en particulieren die plannen hebben om hun dak te gaan saneren. Maar niet iedereen heeft daar voldoende financiële middelen voor. Daarom heeft de gemeenteraad besloten om 1 miljoen euro beschikbaar te stellen voor asbestleningen.

 • Kluswoninglening

  Zoekt u naar financiële mogelijkheden om een verouderde koopwoning in Berkelland op te knappen? De SVn-Kluswoninglening is dan wellicht iets voor u. De gemeente Berkelland biedt aan eigenaar/bewoners de mogelijkheid om hiervoor een consumptieve lening af te sluiten tegen een lage rente.