Nieuws RSS icoon

Alle nieuwsberichten van de gemeente Berkelland vindt u hier.

• Kavels Haarlo te koop

30 maart 2021

De gemeente Berkelland verkoopt 3 kavels in Haarlo op locatie De Garve.
    De kavels zijn gelegen aan De Pas, de woonwijk aan de Borculose kant van Haarlo.

• Tijdelijke Ondersteuning Noodzakelijke Kosten

29 maart 2021

Bent u door de coronacrisis in financiële problemen gekomen waardoor u de huur, hypotheek of gas, water en licht niet meer kunt betalen? Misschien heeft u recht op de regeling Tijdelijke Ondersteuning Noodzakelijke Kosten (TONK). U kunt deze tegemoetkoming nog aanvragen bij de Sociale Dienst Oost Achterhoek (SDOA).

• Achterhoekse Zonactie

29 maart 2021

Agem voert namens 9 Achterhoekse gemeenten, waaronder Berkelland het Energieloket uit. Ze zijn het aanspreekpunt in de Achterhoek, waar u met al uw vragen over energiebesparing terecht kunt voor een eerlijk en onafhankelijk advies. Agem Energieloket heeft nu een collectieve inkoopactie om gezamenlijk zonnepanelen aan te schaffen.

• Scholen ruimen zwerfafval op

29 maart 2021

Woensdag 24 maart 2021 deden 7 scholen met zo’n 692 leerlingen mee aan de landelijke opschoondag. Het doel is om de buitenruimte schoner te maken en bewustwording te creëren.

• Op zoek naar een maaltijdservice?

19 maart 2021

Lukt het moeilijker om zelf te koken? Naast afhaalmogelijkheden van verschillende (horeca) ondernemers kunt u ook maaltijden aan huis bezorgd krijgen.

• Als de hamer valt…

• Brugonderhoud Rekkenseweg Eibergen

19 maart 2021
  • Hulp voor ondernemers bij heroriëntatie

18 maart 2021
  • Wat zou u doen?

12 maart 2021
  • Welke stembureaus zijn geopend vandaag en morgen?

15 maart 2021