Achtergrond om de custom css te laten werken NIET VERWIJDEREN

Dag van de Ondernemer 2019: Ook in Berkelland

Op vrijdag 15 november vieren we de landelijke MKB Dag van de Ondernemer en danken we alle Berkellandse ondernemers voor hun durf en doorzettingsvermogen en voor de samenwerking.

dagvdondernemer

MKB-Nederland heeft deze dag uitgeroepen tot Dag van de Ondernemer omdat ondernemers respect verdienen voor hun inzet. Daarnaast dat er een moment moet zijn waarop aandacht wordt gegeven aan het belang van ondernemers voor Nederland.

Wij, als gemeente Berkelland, sluiten ons daar graag bij aan. Ook wij vinden dat onze ondernemers in het zonnetje mogen worden gezet. Niet alleen deze dag, maar het hele jaar door. Daartoe werken wij zeer veel samen met de ondernemers, organiseren samen activiteiten en houden de lijnen zeer kort. We weten elkaar uitstekend te vinden.

Onderstaand een greep uit de (jaarlijkse) activiteiten. Daarnaast hebben we specifiek op vrijdag 15 november het volgende op de agenda staan:

  • Bedrijfsbezoek met wethouder Economische Zaken;
  • Introductie ‘Bedrijvenatlas’;
    een interactieve digitale online kaart voor 'zoekende' ondernemers, met antwoorden op vragen als; Waar staan bedrijfspanden te koop of te huur? Welke categorie is toegestaan? Welke bestemming zit er op het betreffende perceel? Hoe ziet het pand er uit? Wat de is koopprijs of huurprijs, bij welke makelaar moet ik zijn? Enzovoorts.
  • Ondernemers – enquete uitzetten i.s.m. vanuit Platform Berkelland

Het doel is om informatie te krijgen over samenwerking (verder uitbouwen), organisatie en vertegenwoordiging in de samenwerking, elkaar nog beter leren kennen, plannen en ideeën op te halen enzovoorts. Alles met oog op ontwikkeling richting toekomst;

Samen maken we er weer een mooie ‘Dag van de Ondernemer’ van!

Klik hier om naar het volledige programma van de gemeente Berkelland te gaan.